Toate Categoriile

  • Toate Categoriile
  • Seturi Bijuterii
  • Cercei
  • Inele
  • Brățări
  • Coliere
  • Medalioane
  • Chokere
  • Diverse
  • Ceasuri
  • Broșe
  • Sticluțe
  • Brelocuri
  • Accesorii Păr
  • Decorațiuni
  • Casetuțe de bijuterii

Politica de confidențialitate

 

Protecția Datelor Personale

Conform cerințelor Regulamentui (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27.04.2016, administratorul site-ului www.CasetutaCuBijuterii.ro își asumă obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele cu caracter personal pe care ni le oferiți în calitate de utilizator/vizitator al site-ului.

Completarea formularelor de pe acest site – formular de contact, formular contact pachete dezvoltare site și altele similare pentru care puteți opta – echivalează cu acceptarea dvs. expresă și neechivocă pentru includerea datelor furnizate în baza de date a CasetutaCuBijuterii.ro și pentru utilizarea și prelucrarea acestora. Prelucrarea datelor furnizate de dvs. poate fi realizată și de terțe părți numai atunci cand serviciile solicitate de dvs. necesită o colaborare a acestora cu CasetutaCuBijuterii.ro. În această situație, veți fi notificat în scris de încheierea respectivei colaborări și vi se va solicita în mod expres acordul scris.

Legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal vă oferă:

  • dreptul la informare, conform legii, privind prelucrarea datelor cu caracter personal;
  • dreptul de acces la datele furnizate, în mod gratuit pentru o solicitare pe an, printr-o cerere scrisă, datată și semnată, scanată și transmisă în format electronic de la adresa de email furnizată de dvs. în formularul de contact. În această solicitare vă rugăm să precizați informațiile pe care doriți să le aflați și modalitatea în care acestea să vă fie comunicate (prin poștă electronică, sau la o anumită adresa printr-un serviciu de corespondență care să se asigure că predarea se va face personal);
  • dreptul de actualizare a datelor furnizate (rectificare sau completare, după caz)  astfel încât acestea să reflecte realitatea și să nu vă cauzeze niciun prejudiciu;
  • dreptul de “a fi uitat/ă”, respectiv ca datele dvs. să fie șterse din baza de date a CasetutaCuBijuterii.ro, la solicitarea dvs., ori de câte ori considerați că acestea sunt folosite în scopuri nelegitime, dacă și-au atins scopul pentru care au fost colectate sau dacă nu mai sunteți interesat de a primi informații de la noi;
  • dreptul de a vă opune ca datele dvs. personale să fie stocate, prelucrate și folosite în alte scopuri decât cele menționate în acest document;
  • dreptul de restricționare, respectiv aveți dreptul de a fi informat dacă datele dvs. personale urmează să fie transmise unei terțe părți și să vă opuneți dacă nu sunteți de acord cu acest lucru;
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv transmiterea, dacă este cazul, a acestora către un alt operator de date, fără obligații financiare din partea dvs., într-un format corect și universal compatibil din punct de vedere tehnic;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii unilaterale privind utilizarea acestor date, altele decât cele menționate în prezentul document, fără a fi informat și fără a vi se solicita acordul;
  • dreptul de a face plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sau de a vă adresa altor organe abilitate în domeniu.

Pentru respectarea acestor prevederi legale, CasetutaCuBijuterii.ro este desemnată să gestioneze toate datele și informațiile primite de la vizitatorii acestuia. În cazul în care doriți detalii despre informațiile pe care ni le-ați furnizat și pe care, astfel, le deținem despre dvs., vă rugăm să ne contactați completând formularul online de pe site sau direct la adresa de email [email protected]

Prin completarea formularului de înregistrare de pe www.CasetutaCuBijuterii.ro, în calitate de utilizator/vizitator declarați că vă dați consimțământul, în mod expres și neechivoc, ca datele dvs. cu caracter personal să fie prelucrate și folosite pentru următoarele activități derulate de către CasetutaCuBijuterii.ro:

  • stabilirea contactului cu utilizatorii/vizitatorii site-ului pentru furnizarea informațiilor sau a serviciilor solicitate de aceștia;
  • prelucrarea solicitărilor venite de la utilizatorii/vizitatorii site-ului;
  • transmiterea de informări către utilizatorii/vizitatorii site-ului privind situația solicitărilor lor;
  • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ privind schimbări în site, contul de utilizator și altele de acest tip;
  • transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind strict activitatea www.CasetutaCuBijuterii.ro (fără a face abuz de acestea);
  • solicitarea de informații de la utilizatorii/vizitarorii site-ului privind evaluarea produselor și serviciilor oferite;
  • informarea privind evoluția solicitărilor primite din partea dvs.;

Datele cu caracter personal care vă pot fi solicitate sunt numele, adresa de email și/sau numărul de telefon.

În oricare dintre situațiile sus-menționate, prin furnizarea datelor solicitate vă dați acordul necondiționat pentru utilizarea acestora în scopul pentru care sunt solicitate.

În funcție de tipul de date cu caracter personal colectate, acestea sunt stocate în baza de date a CasetutaCuBijuterii.ro pe întreaga perioadă necesară scopurilor menționate în prezentul document sau, specific, pe durata furnizării unui serviciu solicitat.

Accesul pe site-ul CasetutaCuBijuterii.ro permite interacțiunea directă cu o serie de rețele sociale (Facebook, Instagram, Pinterest), site-uri ale partenerilor sau ale clienților care au beneficiat de serviciile noastre. Aceste interacțiuni cu alte site-uri sunt furnizate numai ca recomandare, iar CasetutaCuBijuterii.ro nu este răspunzătoare pentru conținutul, securitatea sau funcționalitatea acestor site-uri. În cazul utilizării acestor interacțiuni web, se vor aplica termenii și condițiile, politica de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal ale fiecărui site.

CasetutaCuBijuterii.ro nu va solicita prin niciun mijloc de comunicare (telefon, email, etc.) informații confidențiale precum date despre situația conturilor bancare, parole personale, sau alte date de acest tip. În cazul în care, în calitate de utilizator/vizitator al site-ului, dvs. personal le divulgați unor terțe persoane, vă asumați întreaga responsabilitate pentru acțiunile dvs. În asemenea cazuri, de divulgare a unor astfel de date de către dvs., CasetutaCuBijuterii.ro nu este răspunzatoare pentru niciun fel de prejudiciu.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu Politica de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal a acestui website, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului online de contact, sau la adresa de email: [email protected]