Noi considerăm că mărțișoarele nu ar trebui să fie doar niște elemente tematice, ce pot fi purtate doar într-o anumită perioadă de timp. De ce să porți mărțișorul doar între 1 și 8 martie și apoi să îl pui la păstrare? De ce să nu te bucuri de acesta pe tot parcursul anului?

    Chiar dacă mărțișorul reprezintă simbolul primăverii, noi încercăm să nu ne limităm doar la această frumoasă perioadă și propunem mărțișoare practice. Pornind de la această idee, toate mărțișoarele sunt concepute sub formă de bijuterii, fie că vorbim de medalioane, brățări sau broșe.

    Însă mărțișoarele nu se limitează doar la realizarea bijuteriilor. Ai nevoie de plicuri transparente, cartonașe de prindere și bine cunoscutele fire împletite roșii-albe. Am modificat cartonașele în fiecare an, până am ajuns la modelul actual, modelul care considerăm că ne reprezintă cel mai bine. Fiecare mărțișor realizat manual este legat cu un fir roșu-alb și este prins pe un cartonaș ce conține logo-ul nostru. La final mărțișorul este pus cu grijă într-un plic transparent.

    Procesul de realizare al mărțișoarelor poate părea simplu la prima vedere, însă presupune timp suplimentar și răbdare pentru ca rezultatul final să fie pe măsura așteptărilor. Drept urmare, sperăm că mărțișoarele noastre vor face parte din colecția voastră de zi cu zi.