Am admirat bijuteriile lucrate manual pentru frumusețea și unicitatea pe care o aveau. Proiectul Casetuța cu Bijuterii a pornit de la o sugestie „dar voi nu puteți să faceți bijuterii lucrate manual?”.

    Așa că am zis să încercăm. Am pornit cu modele simple, apoi am investit în materiale de mai bună calitate și am început să ne experimentăm. Am creat modele elaborate și în prezent ne lăudăm cu o colecție impresionantă de bijuterii lucrate manual.

    În spatele Casetuței cu Bijuterii se află o familie frumoasă, se află prieteni buni, pe scurt o echipă formată din oameni creativi. Se poate spune că fiecare aduce ceva nou proiectului, că toți se implică pentru ca rezultatul să fie pe măsura așteptărilor.

    La început bijuteriile au fost expuse pe o pagină de facebook. Proiectul a continuat cu realizare unui magazin virtual, o nouă imagine pentru un proiect de vis. Toate pozele existente pe site sunt realizate de către noi. Întregul site ne reprezintă. Pe Casetuța cu Bijuterii găsești o multitudine de bijuterii, de la cercei și inele, până la seturi complexe realizate cu multă răbdare și atenție. Pasiunea pentru frumos și imaginația bogată au stat la baza acestor deosebite bijuterii.