Protecția Datelor Personale

Conform cerințelor Regulamentui (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27.04.2016, administratorul site-ului www.CasetutaCuBijuterii.ro își asumă obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele cu caracter personal pe care ni le oferiți în calitate de utilizator/vizitator al site-ului.

Completarea formularelor de pe acest site – formular de contact, formular contact pachete dezvoltare site și altele similare pentru care puteți opta – echivalează cu acceptarea dvs. expresă și neechivocă pentru includerea datelor furnizate în baza de date a CasetutaCuBijuterii.ro și pentru utilizarea și prelucrarea acestora. Prelucrarea datelor furnizate de dvs. poate fi realizată și de terțe părți numai atunci cand serviciile solicitate de dvs. necesită o colaborare a acestora cu CasetutaCuBijuterii.ro. În această situație, veți fi notificat în scris de încheierea respectivei colaborări și vi se va solicita în mod expres acordul scris.

Legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal vă oferă:

Pentru respectarea acestor prevederi legale, CasetutaCuBijuterii.ro este desemnată să gestioneze toate datele și informațiile primite de la vizitatorii acestuia. În cazul în care doriți detalii despre informațiile pe care ni le-ați furnizat și pe care, astfel, le deținem despre dvs., vă rugăm să ne contactați completând formularul online de pe site sau direct la adresa de email comenzi@casetutacubijuterii.ro.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe www.CasetutaCuBijuterii.ro, în calitate de utilizator/vizitator declarați că vă dați consimțământul, în mod expres și neechivoc, ca datele dvs. cu caracter personal să fie prelucrate și folosite pentru următoarele activități derulate de către CasetutaCuBijuterii.ro:

Datele cu caracter personal care vă pot fi solicitate sunt numele, adresa de email și/sau numărul de telefon.

În oricare dintre situațiile sus-menționate, prin furnizarea datelor solicitate vă dați acordul necondiționat pentru utilizarea acestora în scopul pentru care sunt solicitate.

În funcție de tipul de date cu caracter personal colectate, acestea sunt stocate în baza de date a CasetutaCuBijuterii.ro pe întreaga perioadă necesară scopurilor menționate în prezentul document sau, specific, pe durata furnizării unui serviciu solicitat.

Accesul pe site-ul CasetutaCuBijuterii.ro permite interacțiunea directă cu o serie de rețele sociale (Facebook, Instagram, Pinterest), site-uri ale partenerilor sau ale clienților care au beneficiat de serviciile noastre. Aceste interacțiuni cu alte site-uri sunt furnizate numai ca recomandare, iar CasetutaCuBijuterii.ro nu este răspunzătoare pentru conținutul, securitatea sau funcționalitatea acestor site-uri. În cazul utilizării acestor interacțiuni web, se vor aplica termenii și condițiile, politica de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal ale fiecărui site.

CasetutaCuBijuterii.ro nu va solicita prin niciun mijloc de comunicare (telefon, email, etc.) informații confidențiale precum date despre situația conturilor bancare, parole personale, sau alte date de acest tip. În cazul în care, în calitate de utilizator/vizitator al site-ului, dvs. personal le divulgați unor terțe persoane, vă asumați întreaga responsabilitate pentru acțiunile dvs. În asemenea cazuri, de divulgare a unor astfel de date de către dvs., CasetutaCuBijuterii.ro nu este răspunzatoare pentru niciun fel de prejudiciu.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu Politica de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal a acestui website, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului online de contact, sau la adresa de email: comenzi@casetutacubijuterii.ro.